Nog geen lid?
Maak hier een account !
 
 

Nieuws  

30/10/2019

A-first is opnieuw als dienstverlener voor de dienst Opleiding bij de KMO-portefeuille geregistreerd. [...]


25/10/2019

Nieuwe brand- en evacuatiesimulator bij A-first [...]


2/06/2017

Codex over het welzijn op het werk [...]


... PLUS DE NEWS

Presentatie van het bedrijf

A-First is uw opleidingsverlener die er naar streeft om alle organisatorische maatregelen en technische middelen in verband met brandpreventie te promoten.

Al onze opleidingen staan in het teken van preventie.
Onze gekwalificeerde en ervaren opleiders initiƫren jaarlijks duizenden personen in de technieken van brandpreventie, -bescherming, -bestrijding en evacuatie. De opleidingen omvatten zowel een theoretisch als praktisch onderdeel, aangepast aan het niveau en de werkomgeving van de deelnemers en hun onderneming.

De opleidingen zijn van toepassingen voor alle bedrijfsschakels en functies en gaan van eenvoudige informatiesessies voor het gros van het personeel tot hogere opleidingen die specifiek zijn toegespitst op brandpreventie en zich richten tot bepaalde verantwoordelijkheden in het bedrijf. Ongeacht de functie, u loopt het risico om op een dag met een brandsituatie te worden geconfronteerd.

Onze voornaamste doelstelling is u te helpen een coherent brandpreventiebeleid op poten te zetten dat door iedereen in uw onderneming diepgaand wordt begrepen en ondersteund.